Ehdolla ehdokkaaksi | K O K O O M U S

Olen ehdolla ehdokkaaksi tuleviin kunnallisvaaleihin. Ainakin itseltä kivi putosi sydämeltä, kun ilmiannoin oman kiinnostukseni ehdokkuudesta jo alkuvuodesta ja suosittelenkin samaista tekoa myös sulle! Etenkin, jos olet vähänkin kiinnostunut vastuullisesta toiminnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.

Koronaepidemian myötä allekirjoittaneelle on entisestään vahvistunut se, mitä asioita haluaisin ajaa tulevissa kunnallisvaaleissa ja Porin kaupungin päätöksenteossa: kestävyyttä. Puhutaan sitten sosiaalisesta, taloudellisesta tai ekologisesta kestävyydestä, niin kaikkien edellä mainittujen taustalla näen erityisen tärkeässä roolissa yrittäjyyden ja ympäristöasiat. Terve talous ja hyvinvoiva ympäristö luovat vakaan pohjan kestävälle yhteiskunnalle - ja paikallisesti tarkasteltuna erityisesti meille porilaisille. Numero yksi olisikin tuoda Porin päätöksentekoon nimenomaan sitä ulottuvuutta, että yrittäjyyden ja ympäristöasioiden ajaminen ei aina sulje toista pois. Tarvitsemme toisin sanoen valtuutettuja, jotka ymmärtävät näiden molempien päälle eivätkä vedä totutusti pelkästään yhteen suuntaan.

Tajusin taannoisen kirjoitukseni myötä, että sen otsikointi on loistava vaalislogan allekirjoittaneelle: Mu Pori o kestävä! Suosittelenkin siis kirjoittamista ja asioiden perusteellista tarkkailua hyvissä ajoin ennen varsinaisen vaalityön aloittamista tai ehdokkuuden varmistumista. Asioiden pureksimisesta hyvissä ajoin syntyy tunnetusti loistavia ideoita - kuten uuden karhea ja hienoakin hienompi sloganini, joka toivottavasti pääsee ensi keväänä tositoimiin asti. Toisaalta, mitä aiemmin aloitat kampanjan suunnittelun, niin sitä helpompaa vaalityö tulee olemaan sen ajan koittaessa. Ei silti kannata liikaa murehtia omaa mahdollista kokemattomuuttakaan vaalityössä, sillä meidän tiimistä saat varmasti tarvittavaa ohjausta ja koulutusta vaalityöhön. Lähinnä pitää uskaltaa hypätä kohti tuntematonta ja tehdä se päätös omasta halukkuudesta ehdokkaaksi.

Vaikka kirjoitin omista teemoistani, niin kannattaa muistaa, että jokainen ansaitsee tulla kuulluksi. Sulle tärkeitä asioita saattaa olla jotkut aivan eri asiat kuin mulle ja ehkä haluat viedä vain sitä yhtä asiaa Porin päätöksenteossa eteenpäin - se on oikein hyvä! Nimittäin tärkeintä on se palo siihen asiaan mitä ajat eteenpäin. Mulle tärkeitä asioita sattuvat olemaan nimenomaan yrittäjyys ja ympäristöasiat, mutta sulle tärkeät asiat saavat olla jotain täysin muuta kuten esimerkiksi perhe ja harrastaminen. You name it!

Linkistä pystyt ehdottamaan meille ehdokasta ehdolle tai ilmiantamaan itsesi. Jos kävit täyttämässä lomakkeen, niin onnittelut loistavasta päätöksestä ja tervetuloa huippuun tiimiin! 🧡

L I N K K I
https://www.kokoomus.fi/kuntavaalit/

Kommentit

Suositut tekstit